Onze visie en aanpak

De factoren die jouw digitale groei versnellen en verbeteren.

We draft your digital performance

Doordat we net wat kritischer en vakkundig zijn dan onze concurrenten zorgen we dat jij net dat beetje meer performance behaalt.

We draft your digital maturity

Digitale marketing gaat om vooruitgang. Wij zorgen dat we naast onze performance componenten kijken naar jouw digitale toekomst. Maken we wel impact voor de langere termijn?

We draft your best team

Wij zorgen dat jij altijd de meest geschikte mensen aan tafel hebt. Of dat nou freelancers zijn, boutiques of onze Drafters. Wij lossen je probleem op en we vinden het niet erg om met onze poten in de klei te staan.

We draft your digital technology

Om effectieve marketing te bedrijven heb je de juiste technologie nodig.

Bij Draft Digital zorgen we dat we de juiste mensen en technologie bij elkaar brengen om jouw doelstellingen te behalen.

Hoe een samenwerking met ons eruit ziet.

Ondanks dat er binnen het bureaulandschap verwacht wordt dat adverteerders het spelletje begrijpen, is dat niet altijd het geval. Veel bureaus verdienen nog steeds hun geld met randzaken waarvan de adverteerder niet afweet en dat is voor ons een duidelijk statement hoe het niet moet. Bij ons staat integriteit op nummer 1, want wij menen dat je op deze manier je pas echt impact kan maken. De klant hoeft niet constant over zijn schouders te kijken of het werk wel goed of volgens de afspraken wordt uitgevoerd. Samen zijn we bezig om het resultaat te verbeteren. Dat is onderdeel van onze cultuur. Onze samenwerking is helder, transparant en berust op vertrouwen.

Voortraject
Briefing & audit
Na het tonen van interesse plannen we snel een afspraak in om de wensen duidelijk te krijgen. Als er al kanaalactiviteiten lopen, voeren we meteen een audit uit. Daarna stellen we gezamenlijk de scope vast voor de eerste periode, met als doel een probleem op te lossen en resultaten te behalen. Wat we bespreken in de scope: – Het budget (fixed, uurtarief, ons maakt het niet uit) – De verwachte performance (op basis van de audit) – Het team (what you see is what you get!)
Eerste weken
Onboarding & Digital Performance

We beginnen de samenwerking en stellen de werkstructuren in. Onze focus ligt in eerste instantie op het initiële probleem, en we houden jullie wekelijks op de hoogte van de resultaten. Bovendien staan we open voor samenwerking op kantoor, maar alleen als dat gewenst is. Na de 1e fase evalueren we de samenwerking en laten we zien welke meerwaarde we hebben geleverd.

Na fase 1
Ongoing samenwerking digital performance
Na de evaluatie stellen we de scope voor de langere termijn vast en streven we naar een structurele samenwerking. Dit doen we op basis van jullie wensen, maar in onze ideale situatie zorgen we ervoor dat er regelmatige contactmomenten zijn om optimalisaties, innovaties en nieuwe kansen te bespreken.
Ritme Samenwerking
Business Reviews
We willen graag ons eigen werk en de samenwerking eens per kwartaal of halfjaar evalueren. Jullie feedback is voor ons van groot belang en we nemen deze zeer serieus. Daarnaast horen we graag van onze partners hoe het met de business gaat en kijken we samen vooruit. We zijn altijd flexibel en bereid om de scope aan te passen.

Ons team

Ondanks de intrede van alle technologische innovaties is marketing nog steeds een mensenbusiness. Wij werken altijd samen met de beste mensen en maken constant de beste draft. Meer weten over ons team? 

Vind je ook dat het altijd beter moet?