Langere termijn groei & impact

Strategy & Maturity

Voor elke organisatie is het van belang dat vanuit de bedrijfsdoelstellingen er een goede vertaling bestaat naar de marketing strategie. Dit is helaas niet altijd het geval. Wij zorgen ervoor dat dit juist gebeurt en bouwen hiervoor het fundament.

Op basis van je marketing maturiteit bouwen wij een roadmap voor de lange termijn + zorgen we er voor dat de korte termijn doelen behaald worden.

Tactiek

Door tactiek te verbinden met jouw strategie en operatie zorgen we ervoor dat er altijd op de juiste KPI’s wordt gestuurd.

Digitale maturiteit & transformatie

Digital is nou eenmaal de maatstaf en daarom kan je er maar beter in groeien. Wij begeleiden jou in jouw groei tot een organisatie in de hoogste maturiteit

Marketing-stack

Wij adviseren jouw over het gebruik van tooling om voorop te blijven lopen. Beschikt jouw toolset over de juiste facetten om over 5 jaar NOG voorop te lopen?

OGSM & OKR

Door onze jarenlange ervaring als strategisch consultants zijn wij ijzersterk in strategische methodes als OGSM & OKR. Wij helpen jou graag met opstellen en begeleiden van jouw doelstellingen, ook op organisatorisch niveau.

Op naar naar de volgende maturity level!?

News & Events bij Draft Digital