De eerste stap naar relevante groei

Marketing Education

Wij vinden het belangrijk dat we een stimulator zijn voor jouw groei en dat betekent dat we onze kennis graag delen. Aangezien we gezamenlijk te werk gaan is het daarom van belang dat wij jou of jouw team ook kunnen opleiden. Op deze manier werken onze teams van Draft Digital optimaal samen en stimuleren we innovatie en groei door samen te werken.

Kanaaltrainingen

Wij zijn pro-inhousing en leiden graag jouw team op, om kanaaloptimalisatie helemaal zelf te doen. Wij ondersteunen uiteraard op tactisch niveau en zorgen dat strategie├źn juist doorvertaald worden richting de operatie.

Digitale maturiteit

Om educatie goed vorm te geven maken wij gebruik van het digitale maturiteit framework. Op basis hiervan kunnen we goed inzichtelijk maken waar training nodig is.

Duurzaamheid & AI

Dit zijn twee hele belangrijke buzzwords die elke marketeer moet ondervangen in zijn of haar digitale strategie. Door onze drang tot innovatie zijn wij goed op de hoogte en zorgen we dat jij deze topics naadloos implementeert in jou strategie en executie. Hiermee steel je de show.

Marketing Team Set-Up

Of jou nou een grote corporate bent of een scale-up. Het inrichten van jou team en bijbehorende structuur is erg belangrijk. Wij helpen hier graag mee en zorgen dat je flexibel, innovatief, maar vooral effectief bezig bent.

Samen verder groeien?

News & Events bij Draft Digital