Het moet altijd beteR!

Ons verhaal

Draft Digital is een digitaal marketingbureau dat zich onderscheidt door samen te werken met de beste specialisten uit de industrie, onze unieke ‘draft’ van gedreven experts. Onze benadering is afgestemd op het verhogen van de digitale maturiteit van onze klanten.

Wij werken met klanten op basis van relatie en vertrouwen om vervolgens keihard te laten zien waarom we vertrouwen hebben gekregen. “Je bent een tevreden klant of je bent geen klant

Het grote waarom..

Draft Digital zag in juni 2023 het levenslicht en hadden wij, Lars Postmus en Erik Hornung, als doel om het vakmanschap weer terug te brengen in digital marketing. We willen weer terug naar de tijd van voor de grote agency overnames en de intrede van cowboys zonder kennis en vakkundigheid. Waar 10 jaar geleden de vakidioten, ondernemers en nerds het vakgebied digital marketing betraden en maakten, is de markt inmiddels verzadigd met eenheidsworst.

Onze missie

Wij gaan de nieuwe standaard zetten binnen de Nederlandse markt. Over een aantal jaar werken alle bureaus volgens onze aanpak en is er geen ruimte voor cowboys.

Onze relatie met de klant staat altijd voorop, want wij groeien letterlijk mee met het succes van onze klanten. Samen groeien we met onze klanten en blijven we de concurrentie voor! 

Dit is ook de reden dat wij in de afgelopen tijd hard zijn gegroeid en ons weten te binden aan verschillende typen organisaties. Dit laat ook blijken dat het probleem wat Draft Digital wil oplossen niet in een specifieke niche bevindt, het is een marktbreed probleem.

Onze kernwaardes

Wij zijn verantwoordelijk: Wij nemen de verantwoordelijkheid in de samenwerking. Of dat nou het uitruimen van de vaatwasser betreft of het begeleiden van de samenwerking met de klant. Wij nemen de leiding.

Wij zijn integer: Samenwerken met ons is als samenwerken zonder geheimen. Wij zijn te vertrouwen en we hoeven nooit te liegen. Of dat nou voor ons eigen personeel is of voor de klant.

Wij groeien samen: Wij willen altijd verder groeien in samenwerking. We geloven dat een bedrijf of persoon dat niet groeit achteruit gaat. Daarom zit het in ons bloed om zowel op de lange als korte termijn performance te behalen. Dat vieren we ook samen.

Wij zijn de beste: Wij leveren altijd de beste kwaliteit, of dat nou voor onze klanten is of voor ons personeel. Werken met ons is een feestje.

samen met jou zetten we de standaard

Hoe we met jou samenwerken

Maar hoe zet je een visie en aanpak om in digitale performance? 

Wij zorgen dat jij altijd de meest geschikte mensen aan tafel hebt. Of dat nou freelancers zijn, boutiques of onze Drafters. Wij lossen je probleem op en we vinden het niet erg om met onze poten in de klei te staan.

Leer meer over ons team en de services die zij jouw aanbieden.

Ons werk