content is king

Content & Creativity

De consument verwacht tegenwoordig dat je altijd relevant bent als merk. Daarom is het belangrijk om goed inzichtelijk te hebben in welke fase de juiste content aan je doelgroep moet worden getoond. Wij geloven dat door een goede combinatie van doelgroepdata en AI, een goede content marketing strategie gaat leiden tot impact!

Dynamic Content Optimization

1 op 1 communicatie is tegenwoordig de norm. Bij Draft Digital gebruiken we DCO om snel en wendbaar creatie op te bouwen voor elke doelgroep. Hierdoor leveren we betere ervaringen en behalen we meer performance zowel on-site (CRO) als off-site (Media)

Journey Mapping

Ervaringen zijn in een digitale wereld steeds belangrijker en daarom is het van belang dat communicatie gestroomlijnd wordt. Wij hebben hier veel ervaring mee en werken met verschillende tooling zoals TheyDo.

AI Content Marketing

Wij zijn expert in het creeren van creatie op basis van AI. Denk hierbij aan textuele content, maar ook een visueel en zelfs audiovisuele content. Wij maken jouw leven makkelijk.

Creatief Onderzoek

Wat wil de consument nou echt zien? Doordat wij alle digitale data ter beschikking hebben geven wij jou een advies over de best mogelijke creatie. Die wij voor jouw bouwen middels AI of uitbesteden aan onze partners.

En goede balans tussen performance en creatie bereiken?

News & Events bij Draft Digital