Meer halen uit je eigen data

Data & Analytics

Als mediaspecialisten vinden wij het van groot belang om data te koppelen met digitale marketing performance. Door het toevoegen van data & inzicht is de kans aannemelijk dat campagnes beter presteren. Tevens is het van groot belang om jouw data-infrastructuur op orde te hebben in een wereld zonder cookies. Ondanks de intrede van AI, kun je niet zonder je eigen first party data. Zonder klantdata, geen optimale performance.

Analytics & tag management

Wij zorgen dat alle marketing tracking goed staat in programma’s zoals Meta, Campaign Manager en Google Analytics 4.

Server Side Tagging

Client side tagging is in een omgeving waar 3rd party cookies geblokkeerd worden niet meer effectief. Wij zorgen dat jouw data server-side opgeslagen wordt en daardoor bruikbaar.

CDP’s & Activatie

Om effectieve klantervaringen te realiseren is het belangrijk om data veilig op te slaan. CDP’s zijn hiervoor de oplossing. Wij helpen bij het selecteren, beheren en optimaliseren van jouw CDP. Daarnaast zorgen we dat deze data geactiveerd wordt middels media usecases. En daarmee haal je performance.

First party data strategie

Om ook over 5 jaar nog voorop te lopen in de market helpen wij jouw graag met je first party data strategie. Wij helpen om data te laten performen.

Ook meer uit jouw data halen?

News & Events bij Draft Digital