Groei door relevante samenwerking

Draft Digital versterkt Advisory Board met Nico Maessen

Per 6 november 2023 treedt Nico Maessen toe tot de advisory board van online marketing agency Draft Digital. Met deze stap van voormalig eigenaar van Oogst en CCO van Merkle Nederland haalt Draft Digital ruim 20 jaar agency-ervaring aan boord. Nico zal zich bezighouden met het begeleiden van groei, ondernemerschap en strategie binnen Draft Digital.  

Vanaf 6 november start Nico Maessen in de advisory board van Draft Digital. Draft digital staat voor vertrouwen en integer marketing bedrijven en kan daardoor de juiste vakmensen aan zich binden. Om die reden is Nico aangehaakt bij Draft Digital. Hij zal oprichters Lars Postmus en Erik Hornung begeleiden bij de groei van het bedrijf. 

Nico Maessen: “Ik ken beide ondernemers als vakmensen met een zeer uitgebreid netwerk en sta volledig achter de formule. Met alle overnames van de wat kleinere online marketingbureaus door grote mediabureaus van de afgelopen jaren is veel specialisatie en betrokkenheid verloren gegaan. 4to9 brengt dit weer terug.” 

Erik Hornung: “Onze propositie eist dat we de beste mensen uit de markt kunnen leveren aan onze partners. Dat moeten we ook waarmaken en daarom is Nico een waardevolle aanvulling op ons team. Nico heeft veel ervaring in digitale groeibedrijven en wij vertrouwen erop dat hij ook bij ons succesvol zal zijn.

Blogs die ook interessant zijn