Groei door relevante samenwerking

Mad Science kiest voor Draft Digital

Mad Science, aanbieder van interactieve wetenschapsprogramma’s voor kinderen, kondigt de strategische samenwerking aan met 4to9, dat zich toelegt op het online-marketinglandschap.

De samenwerking met Draft Digital heeft tot doel de performance van Mad Science in Nederland en België te versterken via kanalen zoals SEA, Social en Display en een breder publiek te bereiken via strategische marketinginitiatieven.

Mignon van Disseldorp, hoofd marketing bij Mad Science: “Mad Science draait om het leuk en toegankelijk maken van wetenschap en techniek voor kinderen. De samenwerking met Draft Digital sluit perfect aan bij onze missie om de volgende generatie wetenschappers en denkers te inspireren. We geloven dat deze samenwerking ons zal helpen om nog meer gezinnen, scholen en bedrijven te bereiken en enthousiasme voor wetenschap & techniek te verspreiden via onze programma’s.”.

Lars Postmus, eigenaar van Draft Digital: “We kijken ernaar uit om met Mad Science te werken, een merk dat onze passie voor creativiteit en educatie deelt. Samen streven we ernaar een blijvende impact te hebben op de manier waarop kinderen zich bezighouden met wetenschap. De jeugd heeft de toekomst en technologie wordt door AI alleen maar belangrijker. Erg mooi dat wij hier op deze manier aan bij kunnen dragen”

Blogs die ook interessant zijn