Door vertrouwen & relevantie

Media Channels

Door onze jarenlange hands-on ervaring binnen performance marketing kanalen zoals SEA, Display, Social en DOOH zorgen wij dat elk mediakanaal beter rendeert. Wij geloven er wel in dat een kanaal enkel presteert als data & creatie juist gekoppeld worden en dat een strategie juist doorvertaald wordt richting operationele doelen. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat jouw mediaspecialisten optimaal presenteren. Of we nemen dit volledig uit handen. Dat maakt ons niet uit. Media performance verbeteren, dat kunnen wij!

Kanaal excellentie

Met tientallen jaren marketingervaring beschikken wij over alle operationele kennis om systemen optimaal laten performen. Wij hebben ervaring met SEO, SEA, Social, Display, Video, maar ook met opkomende kanalen zoals pDOOH, Podcasting en Marketplaces/Retail Media.

Stakeholder & Buying management

Partnerships zijn van groot belang bij het opzetten van een kanaalplan. Wij weten hoe we het maximale uit een samenwerking met o.a. Google, Meta, DPG Media of Amazon moeten halen en behalen hierdoor sneller resultaat. Tevens hebben wij toegang tot de juiste tools die meer performance realiseren.

Artificial Intelligence voor performance marketing

AI is al jaren een drijvende kracht in digital marketing, maar door onze expertise zorgen wij dat dit in jou voordeel werkt. Meer performance met performance max, maar ook meer efficientie door Generative AI. Kijk maar naar onze website!

Audits

Of je nou langdurig met ons wil samenwerken of voor de korte termijn. Wij maken graag een nul-meting voor jouw account inclusief een adviesrapport. Hierdoor groei je op de korte termijn, maar ook op de lange!

Ook meer performance uit je media halen?

News & Events bij Draft Digital